GALERIE FOTO: Karate – Sensei Daniel Fusaru s-a instruit, după care va face cu sportivii al doilea cantonament al verii!

0
112

Sensei Daniel Fusaru, antrenorul secției de karate SKDUN a CSM Focșani 2007, este un împătimit al pregătirii. Se antrenează mereu pentru a putea fi un exemplu pentru sportivii săi, dar și pentru a participa la competițiile naționale, europene și mondiale unde este printre protagoniști. Participă, însă și la activități de perfecționare și formare a antrenorilor, așa cum a făcut și în perioada 9-11 august, când a participat la cursul organizat de Centrul Național pentru Pregătirea și Formarea Antrenorilor și Federația Română de Arte Marțiale. ”Dacă în mod obișnuit mă pregătesc pentru a fi la curent cu ceea ce este nou, de această dată am fost la un curs obligatoriu pentru noi, antrenorii care doresc să se perfecționeze și să promoveze în grad. S-au făcut cursuri teoretice de specialitate, dar și practice în prezența unui reprezentant al Centrului Național de Formare si Perfecționare a antrenorilor și a vicepreședintelui FRAM, Shihan Aurel Pătru președintele SKDUN. Pentru a reuși și a face performanță avem tot timpul nevoie de a învăța și a ne perfecționa în domeniu”, mi-a spus sensei Daniel Fusaru.

Pentru antrenorul Daniel Fusaru și elevii săi urmează partea a doua a cantonamentului de la Poiana Pinului. Iar la 7 septembrie vor fi Cupa României pentru tineret si seniori, Cupa de toamnă pentru copii, minicadeți, cadeți și juniori evoluția sportivilor la aceste competiții constituind criterii de selecție pentru Campionatul Mondial de karate SKDUN de la Karlovy Vary, din Cehia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here