GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 19 și U 17 – Focșănenii, două victorii și două înfrângeri!

0
304
  • Echipele LPS Focșani au făcut scoruri mari cu CSM Galați

Campionatul Național al juniorilor republicani a început sâmbătă, 10 august, cu echipele Focșaniului jucând, două, acasă, cele ale LPS Focșani și alte două, în deplasare, cele ale CSM Focșani 2007. LPS Focșani U 19, antrenată de profesorul Alin Samoilă a ratat scorul etapei după ce a câștigat pe Milcovul cu 8-1 pentru că la Bacău LPS din localitate a trecut cu 10-1 de CSM Focșani 2007!

Și juniorii U 17 ai LPS pregătiți de profesorul Daniel Bănică, au câștigat la o diferență convingătoare, 4-1, în fața CSM Galați în timp ce echipa CSM Focșani 2007 a fost întrecută la o diferență mai onorabilă, cu 3-1, de de LPS Bacău, în deplasare.

Cum a fost pe Milcovul, la meciurile LPS Focșani

LPS Focșani U 19 – CSM Galați U 19 8-1 (2-1)

Formația LPS Focșani: Pavel – Dima, Dinu, Gurău, Marinică – Sandu (80 Manolache) – Negoiță, Cuciuc (78 Munteanu) – Iftimie (46 Mustață), Dascălu (80 Stoica), Milea (57 Radu). Au marcat Milea, în minutele 6, 40, 46, Negoiță, minutele 53, 56, Mustață, în minutele 61, 80, Dascălu, minutul 75.

Pe Milcovul, sâmbătă, de la ora 16:00, pe o căldură greu de suportat, focșănenii au început mai bine decât adversarii, au avut o lovitură de pedeapsă ratată, au marcat pentru 1-0, dar au fost egalați din penalty. În pauză s-a intrat cu 2-1 pentru că în minutul 40, marcatorul primului gol, Milea, a recidivat! În partea a doua a întâlnirii pe teren a existat, practic, doar formația gazdă care a marcat de încă șase ori și a mai risipit multe ocazii în fața unui portar al Galațiului care a limitat, totuși proporțiile scorului.

LPS Focșani U 17 – CSM Galați U 17 4-1 (1-0)

Formația LPS Focșani: Preda – Păun, Ungureanu, Pîrlog, Stan – Mihai – Pamfil, Donciu – Floria, Hoțoi, Cioclu.

Cu o formație alcătuită din jucători care au fost și anul trecut în lotul juniorilor U U 17, cărora li s-au alăturat și mai mulți fotbaliști nou veniți, LPS Focșani a dominat, și-a creat multe ocazii de gol, dintre are a finalizat doar una în prima repriză. În partea a doua a întâlnirii, focșănenii au mai înscris de trei ori și, cu 4-1, au devenit primii lideri ai seriei a II-a a Campionatului U 17. Au marcat pentru LPS Focșani Hoțoi, Cioclu – 2, Donciu.

În etapa viitoare, miercuri, 14 august, focșănenii vor juca astfel: CSM 2007, pe teren propriu, cu LPS Vaslui iar LPS, în deplasare, la LPS Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here