Judo – Laris Borș și Mircea Tomescu, medalii de aur la Cupa Europeană U 21 de la Cluj-Napoca!

0
97

Judoka focșăneni Laris Borș și Mircea Tomescu își consolidează statutul de sportivi foarte valoroși pe plan internațional ai categoriilor 66 kg., respectiv 60 kg. la nivelul U 21! După evoluții încheiate cu medalii la etapele de cupă europeană anterioare, cei doi judoka, formați în totalitate la școala focșăneană, au primit medaliile de aur după ce au câștigat categoriile de greutate la care au concurat la Cupa Europeană U 21de la Cluj Napoca, din zilele de 10 și 11 august.

La 66 kg., Lariș Borș s-a clasat pe primul loc învingând în finală pe Adil Osmanov, din Moldova. Până atunci, Laris trecuse de Antoine Bregeon, din Franța, Stanislav Semkov, din Ucraina și în semifinală, de Richard Marin, din SUA.

Laris este sportivul CSM Focșani 2007 și este pregătiti de sensei Iulian SDurlă și Stănică Grosu. Cu medalia de aur de la Cluj-Napoca, Laris Borș și-a făcut, probabil cel mai frumos cadou de ziua de naștere, pe care și-a serbat-o sâmbătă, 10 august! ”La mulți ani!”, așa cum ți-i dorești, Laris, îți urează Monitorul de Vrancea.

La 60 kg., Mircea Tomescu, elevul profesorului Dumitru Sandu Zisu, de la CSS Focșani, s-a clasat pe primul loc după ce l-a întrecut în finală pe sârbul Nemaja Milic. În tururile anterioare, Mircea Tomescu, câștigase meciurile cu Leon Svandberg, din Suedia, Vladimir Grădinaru, din România, iar în semifinală, cu Oleg Veredyba, din Ucraina. Cupa Europeană de la Cluj-Napoca, la care au participat 300 competitori din 29 de țări, a fost ultima competiție importanăt de judo U 21 înaintea Campionatului European din 12-15 septembrie, de la Vantaa, Finlanda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here