Accident cu patru mașini la Milcovul din cauza unui focșănean băut

0
1325

CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

Vineri, 9 august a.c., ora 19.48, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 60 de ani, din județul Dâmbovița, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2 E85 – Dumbrăveni. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, la ora 20.22, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au oprit în trafic, pe DJ 205 E, din satul Ciușlea un moped, fără numere de înregistrare, care era condus de către un bărbat, de 65 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

În cursul nopții, în jurul orei 02:29, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o aututilitară pe DC169 Slobozia Bradului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 01:34, polițiștii Secției 1 Poliție Golești au fost sesizaţi despre faptul că în comuna Milcovul, pe strada Principală a avut loc eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme, soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au identificat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Focșani, bănuit că în timp ce conducea un autoturism a acroșat și avariat alte trei autoturisme. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,83mg./l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 11 august 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here