Locuri de muncă vacante: 317 în Vrancea, 463 în Comunitatea Economică Europeană

0
1059

Angajatorii vrânceni oferă celor aflați în căutarea unui job, 317 locuri de muncă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 463 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 55 operatori confecționeri industriali, dar și 55 de muncitori necalificați în industria confecțiilor. Mai sunt oferte pentru 15 călcători lenjerie, 12 lucrători comerciali,10 confecționeri asamblori articole din textile, 10 muncitori necalificați, tehnicieni gestiunea producției, 11 patiseri, 8 mecanici utilaj, 7 ambalatori manual și 6 vânzători. Câte 5 oferte de muncă sunt pentru meserii de dulgher, fierar betonist, gestionar depozit, inginer tricotaje confecții, măcelar, mecanic întreținere mașini cusut industriale, operator la fabricarea mezelurilor, operator mașini unelte comandă numerică, tranșator carne, zugravi iar pentru agent securitate și intervenție, lucrător bucătărie sunt câte 4 oferte. Câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru ajutor ospătar, instalator, operator la fabricarea produselor de panificație, ospătar, șofer.

Câte 2 oferte sunt pentru: agent reclamă publicitară, agent vânzări, cofetar, controlor calitate, electrician, frezor, lăcătuș mecanic, operator la prepararea băuturilor, rectificator, spălător vehicule, strungar, tâmplar, zidar.

Pentru medic veterinar, operator responsabil cu supravegherea tehnică a instalațiilor, tehnician service, tehnician sisteme de securitate, vopsitor industrial, lucrător gestionar, încărcător descărcător, funcționar administrativ, frizer, fotograf, femeie de serviciu, evaluator și auditor de mediu, electromecanic, consilier microbiolog, cameraman, brutar, barman este câte o singură ofertă.

Oferta de locuri de muncă în CEE

În Comunitatea Economică Europeană sunt disponibile 463 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă, 2 ReactJS Fronted Developer, 3 tâmplari de ferestre (femei și bărbați), 4 tâmplari producție de mobilier (femei și bărbați). Câte 8 oferte sunt pentru electricieni, stivuitoriști, lăcătuși mecanici în construcții și instalatori sanitari și de încălzire, în toate cazurile putându-se angaja atât bărbați cât și femei. De asemenea, mai sunt 7 posturi pentru operatori CNC și 6 oferte pentru faianțari, ofertele fiind atât pentru bărbați cât și femei. În Belgia sunt vacante 5 posturi pentru lucrători în agricultură.

În Danemarca sunt disponibile câte 3 posturi pentru horticultori – inginer agronom și manager de producție și 2 pentru manager de fermă. În Germania se pot angaja câte 5 electricieni, preparatori de înghețată, 3 mecanici mașini de prelucrare a plasticului. De asemenea, se mai pot angaja câte 2 îngrijitori persoane vârstnice în azil, mecanici de proces – mașini producție muluri, junior chef/ sous chef, dar și câte un instalator instalații gaze, de încălzire și gaz, parchetar, lăcătuș, tâmplar, specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, ospătar, menajeră, commis de rang mic dejun, recepționer, ajutor la curățenie, recepționer, manager de recepție, cameristă, demichef de rang, commis de rang, recepționer SPA, chef de pârtie, chef de rang, bufetier. De asemenea, se mai pot angaja 20 de specialiști în confecționare mobilă (program de ucenicie), dar și câte 30 manipulanți mărfuri și operatori stivuitori.

În Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto, 5 posturi pentru ospătari și unul pentru antrenor de gimnastică ritmică. De asemenea, se mai pot angaja câte 10 instalatori, tâmplari/ dulgheri și electricieni. În Olanda sunt vacante câte 20 de posturi procesor bulbi de flori, pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare și muncitori în sera de flori. Sunt 30 posturi de muncitori necalificați în grădinărit, 10 posturi de muncitori în producția de roșii și instalator sanitar, de încălzire și aparate de aer condiționat. Pentru culegători de căpșuni în sere sunt 40 de locuri de muncă disponibile, iar 11 pentru culegător mere și pere. Pentru culegători flori sunt 2 posturi disponibile.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, în Slovenia un programator și un bucătar, iar în Spania 15 tehnicieni mecanici și electrici la întreținere echipamente și 2 turnători modelieri.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here