Fotbal – Victorie focșăneană în amicalul cu studenții Galațiului!

0
360
  • Universitatea Dunărea de jos – CSM Focșani 2007 1-2 (0-1)

Formația CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Săpunaru, Munteanu, Panaite, Drăguț (52 Mihai) – Gherghiceanu, Pencea, Pădineanu (30 Manu) – Lupu, Predoiu – Jurj. Au mai jucat Dogaru, Mihai, Salaoru, Petrescu, Adăscăliței, Stoica, Paizan, Costin, Lăudatu, Cheia.

CSM Focșani 2007 a jucat miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul Portul Roșu din Galați o partidă de pregătire cu Universitatea Dunărea de Jos. Proaspăt promovată, formația studenților avea la activ recenta victorie din Cupă, cu 4-1, în fața Sportingu-ului Liești. Pentru CSM 2007, care evolua pentru prima oară într-o formulă apropiată celei cu care își propune să joace în campionat era de urmărit cum se armonizează cei cinci fotbaliști din echipa de start cu vechii echipieri. A fost un meci cu concluzii importante pentru antrenorii Focșaniului.

Meciul a început cu o formație oaspete acoperind bine terenul, mai agresivă și în consecință au apărut ocaziile de gol la poarta gazdelor. În minutul 8, Predoiu i-a aruncat mingea lui Jurj peste apărarea gălățenilor, dar golul înscris de focșănean a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 14, Lupu a pătruns în careu, a șutat însă a rezultat doar un corner. Două minute mai târziu, a urmat firescul gol înscris de CSM 2007: Lupu a pătruns din nou în careu, a fost faultat iar Jurj a transformat penaltiul acordat de central: 0-1.

A urmat o perioadă mai bună a gazdelor, cu șuturi periculoase, apărate de Apenciucesei, în minutul 20 ori care a dus mingea peste transversală, în minutul 27. În minutul 30, Pădineanu a șutat pe lângă poartă din alergare, în minutul 40, Apenciucesei a apărat din nou după un șut violent al gazdelor și prima parte a întâlnirii s-a încheiat cu combinația dintre Jurj și Predoiu cu mingea trimisă de ultimul puțin pe lângă stâlp.

Partea a doua a meciului a debutat ca și prima cu atacuri focșănene, cu Lupu șutând pe lângă poartă după o pătrundere frumoasă. Au reacționat gălățenii, însă Apenciucesei a fost la post, apoi Jurj a combinat cu Predoiu al cărui șut a fost apărat de portarul gazdelor. După ce, în minutul 59 Dogaru a apărat o minge grea trimisă de la 20 de metri, în minutul următor, Țuiu, de la gazde a găsit o zonă descoperită în apărarea CSM 2007, a pătruns și a lobat în gol pentru 1-1! În minutul 79, Costin, venit de la Victoria Gugești, a șutat iar portarul Galațiului a apărat.

După 80 de minute a mai fost făcută o pauză de joc iar partea a treia a întâlnirii le-a aparținut oaspeților! În minutul 85, Paizan a șutat în bară, în minutul 87, Costin a înscris pentru 1-2 iar în ultimul minut Remus Popa a reluat pe lângă bară mingea pasată de Manu. Între timp, gălățenii au avut o bară.

Echipa CSM Focșani 2007 a arătat că are potențial, că mai are de lucru până a atingerea stării de concurs, însă și că poate face performanța propusă pentru final de campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here