Șoferi băuți, depistați la volan; unul dintre ei avea peste un mg/L alcool pur în aerul expirat

0
431

Cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

(Pe), 6 august a.c., ora 22.10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,01 mg/L alcool pur în aerul expirat, totodată acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot (pe 6 august), ora 20.09, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În cursul nopții, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat, de 25 de ani, din comuna Păunești în timp ce conducea un autoturism pe DJ205 H deși aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 7 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here