ULTIMA ORĂ! Un tânăr din Focșani a murit la spital, unde a ajuns după ce a mâncat la un fast-food din oraș

0
24986

Un tânăr din Focșani a murit ieri la Spitalul județean. Conform reprezentanților unității spitalicești, acesta s-a prezentat la spital cu vărsături puternice și diaree și a declarat că ultima oară a mâncat la un fast food din oraș. Tânărul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) la ora 5 dimineața, fiind preluat imediat, el prezentându-se cu diaree apoasă, grețuri, vărsături, crampe abdominale. Rezultatele investigațiilor inițiale din UPU – hlg, biochimie cu amilază și electroliți pe GEM, Rx pulmonar și abdominal – au fost bune.

A fost internat la boli infecțioase sub tratament. Reprezentanții Spitalului Județean spun că tânărului i s-au făcut numeroase investigații si a fost văzut de infectionist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog. Deoarece nu a răspuns la tratament si starea lui s-a deteriorat, a fost mutat în ATI, în continuare sub tratament. Era conștient si a vorbit tot timpul cu medicii. Din păcate nu a răspuns la niciun tratament și a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator. A fost resuscitat aproximativ o oră, dar, din nefericire, fără răspuns.

UPDATE! Conform declarațiilor unor prieteni ai tânărului, acesta a mâncat în cursul zilei la un fast-food situat lângă un liceu de pe strada 1 decembrie 1918 din Focșani, iar seara la un fastfood aparținând unui lanț internațional.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here