ULTIMA ORĂ! Dosar pentru ucidere din culpă în cazul tânărului care a murit la spital; controale la toate fast-food-urile din Focșani

0
11964

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în cazul tânărului care a murit ieri la spital. „În cursul zilei de astăzi, 7 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat cu privire la decesul unui bărbat, în vârstă de 23 de ani. Din primele cercetări a reieșit faptul că decesul celui în cauză ar fi survenit în cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla internat într-o unitate medicală din Municipiul Focșani. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea necropsiei”, a precizat inspector Paula Enache, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Conform unor surse, familia tânărului a depus astăzi o plângere la IPJ Vrancea, în încercarea de a afla cum a fost posibil decesul la o vârstă atât de fragedă. Conform reprezentanților Spitalului Județean, tânărul de 23 de ani s-a prezentat la spital ieri dimineață, în jurul orei 5, cu vărsături puternice și diaree și a declarat că ultima oară a mâncat la un fast food din oraș. Din păcate nu a răspuns la niciun tratament și a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator. A fost resuscitat aproximativ o oră, dar, din nefericire, fără răspuns.

Conform declarațiilor unor prieteni ai tânărului, acesta a mâncat în cursul zilei la un fast-food situat lângă un liceu de pe strada 1 decembrie 1918 din Focșani, iar seara la un fast-food aparținând unui lanț internațional.

Reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor ne-au spus astăzi că sunt trimise echipe la toate fast-food-urile din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here