GALERIE FOTO: Fotbal amical: Focșănenii – victorie și înfrângere sâmbătă, 3 august!

0
305

4-3 cu CSM Rîmnicu Sărat pe Milcovul și 2-3 cu Metalul Buzău, în deplasare

CSM Focșani 2007 continuă să joace cu două echipe diferite meciuri de pregătire, în aceeași zi. Așa s-a întâmplat și sâmbătă, 3 august, de la ora 10:00, când o formație condusă de Adrian Toma a întâlnit în deplasare pe Metalul Buzău, iar o a doua, cu Vasile Burgă pe banca tehnică, a disputat pe Milcovul partida cu CSM Rîmnicu Sărat. Buzoienii sunt colegi de serie cu focșănenii în Liga a III-a, în timp ce râmnicenii au retrogradat în Liga a IV-a și au declinat oferta FRF de a se reînscrie în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Sâmbătă, pe Milcovul, au arătat că au calitatea pentru a juca în Liga a III-a!

La Buzău, CSM Focșani 2007 a jucat în formula: Trașcă (46 Dogaru) – Săpunaru, Salaoru, Munteanu, Drăguț – Manu, Pencea, Cîmpianu, Gherghiceanu – Jurj (75 Gosa), Lăudatu (70 Oprea).

Meciul a avut loc pe teren sintetic, avantajați fiind buzoienii, obișnuiți cu suprafața pe care evoluează mereu acasă. Gazdele au câștigat cu 3-2 (1-1) golurile oaspeților fiind înscrise de Pencea și Cîmpianu.

A fost un joc util, pe care sunt mulțumit că l-am încheiat fără accidentări”, mi-a declarat antrenorul Adrian Toma.

La Focșani, CSM 2007 – CSM Rîmnicu Sărat 4-3 (2-1)

Formații:

CSM Focșani 2007: Alexandru Apenciucesei – Petrescu, Panaite, Borozan, Mihai – Remus Popa, Lupu, Pădineanu, Stoica – Andrei Apenciucesei, Predoiu. A mai jucat Chiriac.
CSM Rîmnicu Sărat: Rîpeanu – Tîrîlă, Chivu, Canazîr, Roșca, Cîrjan, Tigoianu, Oprea, Bodoc, Ignat, Croitoru. Rezerve: Dobre, Andreiu, Mihalache, Budiș. Florea, Dragomir, Bobu.

Meciul a început cu marea ocazie de gol, nefructificată însă de Remus Popa în minutul 3, când a lobat peste Rîpeanu ieșit în întâmpinare, dar mingea a lovit stâlpul de la colțul scurt. Râmnicenii au dat repede semne că au venit la Focșani mai mult decât pentru un joc de antrenament și în minutul 11 au deschis scorul: Tigoianu a bătut foarte bine o lovitură liberă de la 16 metri, iar talentatului Alexandru Apenciucesei nu i-a rămas decât să scoată mingea din plasă! Un minut mai tîrziu, Chivu a șutat la colțul lung, însă mingea a trecut pe lângă stâlpul drept al porții Focșaniului. Gazdele au reacționat și, sub presiune, unul dintre apărătorii oaspeți a pasat la portar care a prins mingea și centralul Iulian Iacob a dictat indirectă de la 14 metri. Au executat focșănenii în blocajul râmnicenilor, mingea a revenit la Mihai al cărui șut a fost respins spectaculos de Rîpeanu. CSM 2007 a pus stăpânire pe joc și în minutul 28 a reușit egalarea prin Pădineanu care a marcat printr-un șut lobat – care devine marcă personală – de la 22 metri: 1-1! Stoica a ratat golul al doilea ale echipei sale în minutul 32, când din unghi de la 6 metri a tras puternic, însă Rîpeanu a fost de nebătut! Același portar nu a mai avut ce face la șutul din lovitură liberă al lui Mihai care a trimis imparabil, la vinclu, de la 35 metri: 2-1!

În minutul 50, oaspeții au egalat prin Lungoci care a reluat în gol după o lovitură de colț, dar CSM 2007 a revenit repede la conducere în minutul 53, atunci când Andrei Apenciucesei a preluat mingea trimisă peste apărarea avansată a râmnicenilor de Pădineanu și a înscris: 3-2! Au urmat mingile șutate peste poarta adverasă de Tîrîlă, în minutul 67, și Pădineanu, în minutul 75, și golul lui Bobu, pentru 3-3. Era minutul 88, dar pentru focșăneni minutele rămase au fost suficiente pentru a marca golul victoriei! L-a reușit Borozan, care a reluat cu capul în plasa porții Rîmnicului mingea venită din centrarea lui Lupu.

Miercuri, 7 august, CSM Focșani 2007 va juca dimineața, la Galați, cu Dunărea de Jos, iar de la ora 18:00, pe Milcovul, cu Petrolul Ianca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here