GALERIE FOTO: Elevi vrânceni pasionați de limba engleză, instruiți de traineri din Marea Britanie

0
1033

112 elevi pasionați de limba engleză de la Școala Gimnazială Nr. 3 Focșani și Școala Nicolae Iorga Focșani au participat timp de 7 zile, în perioada 23 – 29 iulie, la tabăra din Păltiniș „Engleză la înălțime”, din cadrul taberelor English Cool Camp. Aceștia au fost selectați pe grupe după criteriul nivelului de cunoștințe ale limbii și au fost cazați la un hotel de 3 stele, unde au petrecut clipe de neuitat. Copiii au avut șansa de a petrece o săptămână cu workshopuri țintite pe folosirea limbii engleze laolaltă cu activități de dans, sport, dezvoltare personală, arts and crafts.

Din programul taberei a mai făcut parte o intrare la Aventura Parc, unde elevii au descoperit frumusețea urcării cu telescaunul, coborârea cu sania de vară, bagjump și căţărarea pe un traseu stabilit. De asemenea, au urcat cu telescaunul pe vârful Onceşti. Opțional, elevii doritori au avut parte de o excursie de o zi la Sibiu, unde au putut vizita Muzeul Satului în aer liber Astra, Grădina Zoologică, centrul istoric, Muzeul de Istorie Brukenthal sau Podul Minciunilor. Cursurile zilnice de limba engleză şi workshop-urile au fost susţinute de traineri nativi din Marea Britanie.

Elevii focșăneni, însoțiți de cadrele didactice Simona Tudorache, Tatiana Bănică (Școala Gimnazială Nr. 3), Nicoleta Dănilă, Cristina Chiriță și Felicia Albei (Școala Gimnazială Nicolae Iorga) s-au bucurat de seri dedicate filmului, talentelor, dansurilor tradiționale, au avut program de karaoke și de discotecă, iar în ultima seară au participat la tradiționalul foc de tabără.

În urma acestei experiențe, elevii au povestit ceea ce au făcut, concluziile fiind trecute „în registrul lacrimilor de despărțire, dar și al satisfacției că, atât elevii cât și profesorii, au avut experiența unei tabere de neuitat, unforgettable as they say. Fotografiile și cuvintele lor sunt un feedback de necontestat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here