În comă la spital, în urma unui accident rutier

0
471

O femeie din Străoane, în vârstă de 90 de ani, a ajuns marți la Unitatea de Primiri Urgențe cu vânătăi la nivelul pieptului, după ce a suferit un accident rutier. Femeia, care a ajuns la spital la ora 13:40, a fost diagnosticată cu contuzie toracică însă a refuzat internarea. După ce a fost victima unei agresiuni mai vechi de două zile, conform buletinului de presă al Spitalului Județean, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Matca (Galați) a avut nevoie de ajutor medical. Acesta a ajuns la U.P.U, la ora 15:45, iar cadrele medicale l-au diagnosticat cu traumatism la glezna stângă. Nu a rămas internat. O adolescentă în vârstă de 15 ani din Tătăranu, a ajuns la spital cu o întârziere de 24 de ore de la accidentul rutier pe care îl suferise. Fata ajunsă la spital la ora 18:51 a fost diagnosticată cu traumatism la coloana cervicală și la umărul stâng dar și contuzie la nivelul sternului, însă nu a rămas internată. Doar la un minut diferență de cazul anterior, din același motiv a avut nevoie de îngrijiri medicale o femeie în vârstă de 24 de ani din Slobozia Ciorăști. Aceasta a suferit răni la umăr și cot dar și lovituri la nivelul capului. Medicii de specialitate au diagnosticat-o cu traumatism la umăr și cot și contuzie minoră craniană. Nu a rămas internată.

În seara zilei de marți, la ora 19:11, un bărbat din Vârteșcoiu, în vârstă de 76 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în comă, după ce a fost victima unui accident rutier. Diagnosticat cu politraumatisme și comă Glasgow 7-8 puncte, a fost internat în secția de ortopedie la terapie intensivă. Un copil de 12 ani din Corbeanca (București) a ajuns la spital la ora 20:22 după ce a suferit o agresiune. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu policontuzii însă a fost refuzată internarea. Victima unei agresiuni a fost și un bărbat de 31 de ani din Țifești. Acesta a ajuns la spital la ora 23:25 după ce a suferit lovituri la nivelul capului dar și în zona pieptului. Pacientul a fost internat la secția de chirurgie, după ce a fost diagnosticat cu traumatism cranian cu plagă contuză parietal stângă și contuzie toracică.

Și un bărbat din Reghiu a avut nevoie de ajutor medical de specialitate, după ce a fost victima unei agresiuni. Ajuns la spital aproape de miezul nopții, la ora 23:45, a fost diagnosticat cu traumatism cranian cu plagă contuză. Acesta a refuzat internarea. Și un bărbat din Gologanu a suferit în urma unei agresiuni. Acesta are vârsta de 43 de ani și a ajuns la spital miercuri la ora 00:36, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzii toraco-abdominale și echimoze dar a refuzat internarea. De asemenea, o femeie de 25 de ani din Mărășești a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânăra ajunsă la spital miercuri la ora 00:40 a părăsit Unitatea de Primiri Urgențe fără aviz medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here