14 cadre didactice s-au titularizat în învățământul vrâncean

0
1194

În cadrul primei ședințe publice de repartizare pe posturile titularizabile, ce a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, 14 candidați au primit posturi. Conform reprezentanților ISJ, este vorba de cadrele didactice: Ecaterina Stoian, care a luat post pe disciplina economic, administrativ, comerț și servicii la Liceul „Eremia Grigorescu“ din Mărășești; Mădălina Dobrescu, care va fi de la 1 septembrie 2019 educatoare la Școala Gimnazială Câmpuri; Simona Palade, care va fi educatoare la Școala Gimnazială Țifești.

La catedra de profesor pentru învățământul primar au primit posturi Raluca Banu, Laura Cernat, Alina Mengher, Maria Miron și Ionuț Oprea la Școala Gimnazială Slobozia Bradului, Andreea Săcăleanu și Oana Iga la Școala Gimnazială Nr. 1 Mera și Maria Tîrlă la Școala Gimnazială „Simion Mehedinți“ Soveja. Eduard Dumitru va preda muzică instrumentală la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu“ Focșani; Vasilică Botgros se va ocupa de instruirea practică (mecanică) a elevilor de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia“ Focșani, iar Livia Bălan va fi, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești, profesor psihopedagogie specială pentru o catedră de educație specială.

Astăzi vor fi repartizate, în ordine, cadrele didactice titulare rămase cu reducerea de activitate nesoluţionată prin completarea normei didactice pe perioadă determinată sau prin detașare în interesul învățământului pentru restrângere nesoluționată; candidaţii cu statut de cadre didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au obţinut media de repartizare minimum 7, sau cadre didactice debutante din învățământul preuniversitar de stat și particular prevăzute la art. 21 alin. (4) şi (6), care au promovat examenul național pentru obținerea definitivării în învățământ, sesiunea 2019, conform art. 62 alin. (8) din Metodologie, pe posturi didactice/ catedre vacante complete indiferent de viabilitatea acestora, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

După ședința de astăzi, lista posturilor disponibile va fi reactualizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here