O femeie a ajuns la UPU cu dureri puternice de cap; potrivit medicilor, durerile erau cauzate de consumul de alcool

0
790

Consumul de alcool, agresiunile sau intoxicația cu antigel au făcut ca cinci persoane să aibă nevoie de ajutorul medicilor, la începutul acestei săptămâni. Astfel, o femeie de 50 de ani, din Obrejița, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani luni, la ora 12:44, datorită durerilor de cap. Potrivit medicilor, durerile de cap au apărut după ce a consumat alcool în mod nociv. În acest caz, medicii au recomandat examen la Secția de Psihiatrie.

De asemenea, un bărbat de 42 de ani, din Bacău, a solicitat îngrijiri medicale la ora 16:05, după ce a fost victima unei agresiuni și a suferit lovituri la nivelul capului, zgârieturi și o lovitură la mâna stângă, dar și vânătăi la ochi. Cadrele medicale de specialitate l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut închis, contuzie la cot stâng hematom periorbital și escoriație la cotul stâng. Bărbatul a refuzat internarea. În seara aceleiași zile, un tânăr din Câmpineanca a ajuns la spital, la ora 22:15, după ce și-a provocat singur o tăietură la nivelul capului. Bărbatul a primit bilet de trimitere la Secția de Psihiatrie, după ce a fost diagnosticat cu plagă contuză parietal drept prin autoagresiune și tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool.

De ajutorul medicilor a avut nevoie și un bărbat din Galați, în vârstă de 42 de ani. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a băut antigel din greșeală. Bărbatul a fost internat în Secția de interne, la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu intoxicație acută cu antigel accidentală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here