Copil de 10 ani, la spital după ce a fost agresat; mama acestuia a refuzat internarea

0
365

23 de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani, la sfârșitul săptămânii trecute și ieri, după ce au fost victime ale unor accidentelor rutiere, ale agresiunilor ori au căzut de la înălțime. Astfel, sâmbătă, la ora 10:03, o femeie de 69 de ani, din Vizantea, a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Femeia a fost internată la secția de chirurgie, fiind diagnosticată cu politraumatisme, traumatism cranio cerebral acut și hematom parietal drept. De asemenea, un bătrân de 80 de ani, din Focșani, ajuns la urgențe la ora 10:12 unde a fost diagnosticat cu stop cardio-respirator iresuscitabil, acesta fiind decedat.

Tot sâmbătă dimineață, la ora 10:07, o bătrână de 80 de ani a fost internată la secția de ortopedie, după ce a fost diagnosticată cu politraumatism suferit în urma unei căzături de la o înălțime de 3,5 m. Tot în urma unei căzături a ajuns la spital și o femeie de 62 de ani, din Fitionești. Femeia a căzut din căruță și a suferit un traumatism la nivelul coloanei dorsale și la torace, contuzie craniană și coloană cervicală și traumatism de bazin, fiind internată la secția de ortopedie. O tânără de 27 de ani, din Câmpuri, a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a suferit politraumatisme în urma căzăturii de pe bicicletă. Tânăra nu a rămas internată.

În decursul aceleiași zile, un bărbat de 36 de ani, din Dumbrăveni, a ajuns în stare comatoasă la spital, în jurul orei 18:20, din același motiv. A fost diagnosticat cu politraumatisme și a fost internat în Secția de chirurgie, la Terapie Intensivă. O femeie în vârstă de 47 de ani, din Focșani, a ajuns în seara aceleiași zile, la ora 20:45, pe mâinile medicilor, după ce a fost victima unei agresiuni. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral deschis cu plagă contuză la nivelul frunții, traumatism și contuzie la nivelul coastei drepte. Aceasta a refuzat internarea.

Tot în urma unei agresiuni a avut de suferit și un tânăr din Popești, de 23 de ani. Acesta a ajuns la spital la ora 23:40 după ce a suferit un traumatism cranio facial, fiind internat la Chirurgie. La ora 23:03, a ajuns la UPU un bărbat în vârstă de 61 de ani din Negrilești, după ce a suferit mai multe contuzii, traumatism la nivelul antebrațului drept, traumatism lombar stâng și fractură la nivelul piciorului. El a declarat că s-a lovit accidental.

La Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns duminică, la ora 4:00, un tânăr de 19 ani, din Vulturu, care a fost diagnosticat cu politraumatism prin agresiune. Din aceeași comună, un băiat de 23 de ani a ajuns la spital la ora 04:05 tot cu politraumatism, suferit tot în urma agresiunilor. Un tânăr de 27 de ani avut, de asemenea, nevoie de ajutorul medicilor la ora 4:10, fiind diagnosticat tot cu politraumatism în urma agresiunii suferite.

În aceeași noapte, la ora 02:14, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Slobozia Bradului, a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial și traumatism toracic după ce a fost implicat într-o agresiune. Bărbatul nu a rămas internat. Cadrele medicale au acordat ajutor și unui tânăr de 19 ani, din Slobozia Ciorăști, care a ajuns la spital în dimineața zilei de duminică, la ora 8:10. Conform buletinului de presă, acesta era pacient agitat psihomotor, ajungând la spital în urma unei agresiuni. El a părăsit spitalul fără aviz medical. O femeie de 30 de ani, din Galați, a ajuns la spital la ora 13:30 după ce a înghițit 20 de tablete de Rivotril. A fost diagnosticată cu ingestie voluntară medicamentoasă și depresie. Pacienta a fost internat la psihiatrie.

Accidentele rutiere au făcut, de asemenea, ca mai multe persoane să ajungă la spital. Un tânăr de 23 de ani, din Răcoasa, a ajuns la UPU cu traumatism cranio facial cu escoriații. El nu a rămas internat. O femeie în vârstă de 80 de ani, din Ucraina, a fost diagnosticată de cadrele medicale cu mai multe contuzii, la ora 19:25, când a ajuns la spital ca victimă a unui accident rutier. Femeia nu s-a internat. De asemenea, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Mera, a avut parte din griji medicale după ce a suferit un traumatism cranio facial în urma unei agresiuni. Acesta a fost internat la Secția de oftalmologie.

În vârstă de 50 de ani, o femeie din Dumitrești a ajuns la spital la ora 21:25 după ce a fost victima unei tentative de viol. Femeia a fost diagnosticată cu tentativă de viol – afirmativ, escoriație minoră la plica cotului drept. Femeia a refuzat internarea și continuarea investigațiilor. De asemenea, un băiat de 10 ani, din Cotești, a ajuns la spital duminică, la ora 21:55, după ce a suferit un traumatism de torace anterior. Băiatul a fost victima unei agresiuni, iar mama acestuia a refuzat internarea. Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Ciușlea, a ajuns la Urgențe la ora 20:36, unde cadrele medicale l-au diagnosticat cu contuzie la nivelul gleznei stângi, în urma unui accident rutier. Bărbatul nu a rămas internat.

În seara aceleiași zile, la ora 21:40, un tânăr de 23 de ani, din Bolotești, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut de pe bicicletă. Tânărul a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial, plagă la nivelul pleoapei inferioare, escoriații frontale stânga, etilism acut, traumatism os și contuzie toroco-abdominală. A fost internat la Secția de oftalmologie. În dimineața zilei de luni, la ora 1:10, la UPU a ajuns o femeie în vârstă de 49 de ani, din Răcoasa, după ce a suferit un traumatism cranio cerebral cu placă occipitală în urma unei agresiuni. Femeia a fost internată la Secția de chirurgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here