Colegiul Unirea din Focșani, în topul liceelor din țară

0
174

Colegiul Național „Unirea“ din Focșani ocupă un loc fruntaș la nivel național, respectiv locul 15, în topul liceelor. Dacă este să vorbim despre centre neuniversitare, unitatea de învățământ focșăneană se situează chiar pe primul loc.

Conform datelor publicate de „Top licee 2019“, Colegiul Național „Unirea“ din Focșani a obținut scorul total de 8,78, calculat după media de admitere (40%), media de la examenul de Bacalaureat (30%), promovarea la Bacalaureat (20%) și media rezultatelor obținute la olimpiade (10%). „Clasamentul are tradiție, în sensul că noi tot timpul ne-am situat în primele 20 de poziții la nivel național. Faptul că ne situăm pe locul 15 la nivel național și pe primul loc dintre orașele fără centre universitare, ne responsabilizează și onorează în egală măsură“, a declarat Cornel Noană, directorul Colegiului Unirea.

Colegiul Național Cuza se situază pe locul 2 la nivel județean și pe 53 la nivel național, scorul fiind de 8,48. Anul trecut s-a situat pe locul 84, în timp ce Unirea pe 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here