Focșănean de 26 de ani DEPENDENT DE COCAINĂ, internat la psihiatrie

0
2079

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Focșani, a ajuns marți, la ora 23:05, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani, în urma unei intoxicații acute cu medicamente. De asemenea, cadrele medicale l-au diagnosticat și cu dependență la cocaină. Prin urmare, bărbatul a fost internat la Secția de psihiatrie – terapie intensivă, conform buletinului de presă al unității medicale.

Accidentele rutiere au făcut ca 3 persoane să aibă nevoie de ajutorul medicilor, în decursul aceleiași zile. La ora 13:50 un băiețel de numai 2 ani, din Slobozia Ciorăști, a ajuns la spital după ce a suferit un traumatism cranio-facial acut deschis, în urma unui accident. Micuțul a fost internat în Secția de chirurgie infantilă, la terapie intensivă.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Răstoaca, a ajuns la UPU, la ora 22:05, prezentând mai multe vânătăi, căpătate tot în urma unui accident, însă nu a rămas internat.

Și un bărbat de 45 de ani, din comuna Vulturu, a avut nevoie de ajutor medical după ce a fost victima unui accident. Acesta a ajuns la spital la ora 22:20. El a fost diagnosticat de medici cu policontuzii.

De asemenea, cu traumatism cranio-cerebral acut închis și contuzie toracică a fost diagnosticat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Chiojdeni. Acesta a ajuns la spital la ora 23:49, după ce a fost victima unei agresiuni, însă nu a rămas internat.

La scurt timp după miezul nopții, respectiv miercuri la ora 00:45, un focșănean în vârstă de 52 de ani a ajuns la spital în urma unei căzături. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism toracic cu fracturi costale multiple. Pacientul a fost internat în Secția de chirurgie, la terapie intensivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here