GALERIE FOTO: Fotbal, juniori: Rareș Fătu ESTE JUCĂTORUL Academiei Hagi!

0
1626

Talentatul fotbalist focșănean a intrat ieri în pregătiri la clubul dobrogean

Rareș Fătu, jucător care a fost format de profesorul Mircea Lazăr, legitimat la CSM Focșani 2007, este de luni, 22 iulie, fotbalist al Academiei Gheorghe Hagi. ”Rareș este la Hotel GMC, unde sunt cazați jucătorii Academiei Hagi. A început antrenamentele. Acolo se va pregăti pentru fotbal, acolo va învăța carte. Academia se va ocupa de tot ce înseamnă fotbal și carte pentru el. Și-a dorit foarte mult să facă fotbal, este și un elev foarte bun. Este olimpic la carte, dar cred că știți. Sunt convins că le va face pe amândouă foarte bine. Pentru el este o realizare fantastică”, mi-a spus despre fiul său, talentatul Rareș, comisarul șef Daniel Fătu, el însuși jucător amator de fotbal. Cel care i-a însoțit tot timpul pașii în fotbal și l-a susținut așa cum doar un părinte își susține copilul! ”Nu a fost o decizie de moment a celor de la Academie. I-au urmărit jocul lui Rareș în turnee, domnul Iașko a venit și la Focșani, au propus să meargă la ei și nu puteam să nu fiu de acord!”, mi-a mai spus Daniel Fătu, acum un tată mai fericit decât până acum.

Rareș Fătu este un copil ce poate realiza multe în fotbal. Pe teren iese în evidență nu doar prin înălțime, ci și prin tehnică și viziune, prin dorința de a face lucruri importante. Cei de la Academie l-au avut ca adversar și în meciul de la Unirea, din turneul zonal al juniorilor D și nu puteau să nu-i remarce limpezimea paselor și a soluțiilor în dificilele situații în care era pusă echipa lui, dominată consistent!

Rareș, la cei 13 ani ai săi, este un foarte tânăr fotbalist care își depășește vârsta. Remarcat de antrenorii de la juniorii mai mari ai CSM Focșani 2007, a și fost trimis în teren de Octavian Bucătaru în echipa U 17 în jocuri din Campionatul Național. Și a impresionat și în acel context. Rareș Fătu a fost în stagii de pregătire organizate de FR Fotbal pentru categoria lui de vârstă. Iar faptul că a fost selectat de Academia Hagi, care l-a solicitat să-i fie jucător, acolo unde se intră nu doar cu calități fotbalistice, ci și după trecerea unor teste psihologice și de inteligență, este onorant pentru părinții lui și pentru cei care l-au format și adus la nivelul la care face, iată, un pas esențial pentru viitorul său! Pentru Rareș Fătu, multe lucruri se schimbă de acum încolo. Dar cu siguranță va ști cum să-și gestioneze drumul, pentru că are de la cine învăța.

Fără vreo legătură cu subiectul în discuție: tatăl lui Rareș, comisarul șef Daniel Fătu, este împuternicit în funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here