ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Razie a poliţiştilor pe străzile Focșaniului; șoferii au fost testați pentru alcool și droguri

0
1805

Poliţiştii de la Rutier au desfăşurat în noaptea de sâmbătă spre duminică o acţiune ce a avut ca scop identificarea persoanelor care consumă substanţe interzise şi apoi conduc. Verificările s-au desfăşurat pe raza întregului municipiu, cconducătorii auto fiind traşi pe dreapta şi testaţi atât în privinţa consumului de băuturi alcoolice cât şi cu aparatul special pentru depistarea drogurilor.

Primele echipaje şi-au făcut apariţia pe Bulevardul Bucureşti din municipiu, după care oamenii legii au fost prezenţi şi pe alte străzi intens circulate. Prezenţa oamenilor legii i-a speriat puţin pe unii dintre conducătorii auto, mai ales pe cei care ştiau că nu au tot în regulă, poliţiştii verificând inclusiv documentele maşinilor dar şi pe cele ale şoferilor.

Comisarul şef Cătălin Stegărescu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, prezent la acţiune, ne-a declarat: “continuăm activităţile de testare a conducătorilor auto cu privire la consumul de substanţe psihoactive, respectiv conducerea autovehiculelor când se află sub influenţa acestora, având în vedere impactul pe care îl au asupra comportamentului şi asupra capacităţii de a conduce autovehicule pe drumurile publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here