Motocicliști din mai multe țări se întâlnesc începând de astăzi la Gălăciuc

0
342

Motocicliștii din mai multe țări se întâlnesc, de astăzi până duminică, în tabăra de la Gălăciuc, în cadrul MAN – Moto Raliul Anual Național – România, Ediția a VII a Magic Lepșa Reloaded. Evenimentul este o campanie de conștientizare a motocicliștilor în trafic, pentru a schimba prejudecățile la adresa motocicliștilor prin sloganul „Haideți să privim motociclismul și altfel”. Vor fi organizate sesiuni de ride-test, lansare de carte, cursuri de pilotaj și de prim-ajutor (resuscitare, intervenții în caz de atac cerebral, epilepsie, înec, electrocutare, manevra Heimlich etc) concursuri cu premii de peste 4000 euro, expoziție echipamente moto, concerte rock, campanie caritabilă.

La acest eveniment vor participa reprezentanți de la ISU Vrancea, Jandarmeria Vrancea, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Vrancea.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc astăzi, 18 iulie, la ora 16.00, urmat la ora 20.00 de o poveste de călătorie a doi ieșeni, Costeluș și Cezar – Jurnal de călătorie „Iași dă spre Sud” sau turul Americii de Sud pe un Suzuki Vstrom și o Honda Cbr.

La ora 21.30  va avea loc lansarea cărții “Care este povestea ta ?” de Silviu Florea, în care sunt prezentate experiențele călătoriei în America de Sud. Programul continuă la ora 22.30 cu invitatul special la M.A.N. Romania, Andreas Nicolaou și povestea Nicosia Clasic Motorcycles Museum, muzeu cu o colecție de peste peste 450 de motociclete.

Vineri, 19 iulie, participanții vor avea parte de sesiuni de ride-test, concursuri și concerte astfel: sesiunile de ride-test încep la ora 14.00, fiind urmate la ora 16.00 de cursuri demonstrative de pilotaj onroad și offroad Rider Academy cu trainer autorizat BMW, la ora 17.00 va avea loc concursul de gătit “Tocănița magică” și începând cu ora 20.00 va avea loc pentru o oră concert cu Dan Helciug și My Queen -tribut adus trupei Queen. La ora 21.00 stand-up comedy Bobi Dumitraș, care va fi și prezentatorul evenimentului. Trupa etno-rock din Iași – Shukar Nation va concerta la ora 21.30, urmând la ora 23.00 Fără Zahăr Unplugged cu Bobi Dumitraș.

Pentru sâmbătă, 20 iulie, conform programului evenimentului, în intervalul 11.30-14.30 va avea loc parada moto pe traseul Gălăciuc-Panciu și retur. Motocicliștii se vor deplasa la Modulele Familiale Panciu pentru campania caritabilă organizată în acest scop. Cu acest prilej, motocicliștii vor dona unui număr de 20 de copii de la Modulele Familiale Speranța și Fortuna din Panciu diferite articole de îmbrăcăminte, igienă, încălțăminte, lenjerii, jucării, dulciuri și nu numai. Transportul coletelor va fi asigurat de compania de curierat Urgent Cargus. Evenimentul continuă cu sesiuni de ride-test în intervalul 10.00-18.00. La ora 15.00 vor avea loc instruiri cu personal specializat din cadrul SMURD și Jandarmeriei Montane, la ora 16.00 cursuri demonstrative de pilotaj onroad și offroad Rider Academy cu trainer autorizat BMW. De asemenea, între 16.00-19.00 se vor desfășura concursuri cu premii de peste 4000 de euro care vor consta în echipamente motto și consumabile pentru motociclete. Începând cu ora 20.00 va fi concertul rock Sershen & Daria Zaritskaya Ucraina – recomandați de Metallica Fans Page și fan-clubul James Hetfield. Trupa Bucovina va concerta la ora 21.30 iar seara de concerte se va încheia la ora 23.00 cu Bobi Dumitraș.

„Așteptăm toți motocicliștii din România să turăm motoarele în codrii Vrancei la cea de-a VII-a ediție M.A.N. România. De menționat este faptul că vor fi participanți din Republica Moldova, Ungaria, Anglia, Austria, Bulgaria, Ucraina și Germania. Ușor-ușor devenim un eveniment mai mult decât național”, a menționat Cristi Precupeanu -manager al evenimentului. Biletul de intrare costă 40 de lei și poate fi cumpărat online prin AmBilet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here