Părinții au refuzat internarea unui copil de un an și șase luni, care a ajuns cu arsuri la spital

0
839

La Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns decursul zilei 15 iulie șapte persoane, victime ale accidentelor rutiere, de muncă dar și în urma căzăturilor.

La ora 8:50, a ajuns o fetiță în vârstă de 13 ani din Vânători care a fost diagnosticată cu traumatism de gleznă stângă, după ce a căzut de pe bicicletă. Fetița nu a rămas internată.

Din cauza accidentelor rutiere au avut de suferit: un bărbat de 33 de ani din Chiojdeni, care a fost diagnosticat cu traumatism la gleznă dreaptă, după ce a căzut din mașină în urma accidentului, iar în după – amiaza aceleiași zile, o minoră de patru ani din Bacău, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian frontal drept. Nici aceste persoane nu au rămas internate.

Un bărbat vârstă de 31 de ani, din Adjud, a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a căzut de la o înălțime de 4 metri, în urma unui accident de muncă. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, plagă contuză frontală în partea stângă, fractură și a fost internat la secția de ortopedie.

În aceeași după amiază a ajuns și un copil în vârstă de un an și șase luni din Bogza, care a fost diagnosticat, conform buletinului de presă al spitalului, cu arsură de gradul II – III,  la nivelul pălmii drepte și a obrazului drept. Acesta a ajuns la spital după 12 ore de la incident, iar părinții au refuzat internarea.

În urma unui accident de motor, un bărbat din Focșani, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la spital cu mai multe vânătăi însă nu a rămas internat.

Tot în urma unui accident rutier a ajuns la UPU și o focșăneancă în vârstă de 63 de ani. Femeia a suferit mai multe vânătăi însă a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here