Filiala Sud a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” se redeschide publicului cititor

0
62

Dragi focşăneni, avem bucuria de a vă anunţa că Filiala Sud a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din Strada Revoluției, Nr. 13, bl. C4, ap. 3. Tel. 0237 / 220068, se redeschide publicului începând cu data de luni, 22 iulie 2019. Filiala Sud va funcţiona potrivit următorului Program de lucru cu publicul: Luni: 11.00-19.00; Marţi: 8.00-16.00; Miercuri: 8.00-16.00; Joi: 11.00-19.00; Vineri: 8.00-16.00; Sâmbătă/Duminică: Închis.

Filiala Sud a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” deservește comunitatea celui mai mare cartier al municipiului Focșani. Cuprinde un număr de 3 săli cu un fond de carte din toate domeniile, cuprinzând 14000 de volume organizate pe criterii tematice și domenii de interes pentru cititori: lucrări de referință: dicționare, enciclopedii, atlase, antologii, care se consultă la sala de lectură; lucrări din bibliografia școlară; publicații seriale: ziare locale și reviste pentru copii.

Între serviciile oferite, menţionăm: împrumut la domiciliu al documentelor; înscrierea utilizatorilor și eliberarea Permisului de intrare la bibliotecă; împrumut la sala de lectură, asistență de specialitate în (re)găsirea informațiilor solicitate; rezervări de titluri; organizarea de activități şi derularea de programe sau proiecte în colaborare cu școli și grădinițe din oraș și județ; servicii de informare și comunicare directă și/sau cu ajutorul Internetului pe site-uri educative, culturale și științifice; copiere, multiplicare, redactare, scanare de acte/documente, contra cost.

Vă aşteptăm cu drag la bibliotecă!

 

Manager interimar, Oana-Raluca Boian

Relaţii Publice, Adrian Ţiglea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here