GALERIE FOTO: Handbal – Handbaliștii seniori au început pregătirea pentru viitorul sezon!

0
104

 

  • Ieri, de la ora 17:30, în Sala Polivalentă, au fost prezenți toti cei 17 sportivi din lot

          Hadbaliștii de Ligă Națională ai CSM Focșani 2007 au început, ieri, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă pregătirea pentru viitorul sezon. Au fost prezenți la reunire toți cei 17 jucători câți sunt în acest moment, în lotul Focșaniului: Marocico, Cloșcă – Mocanu, Popa, Țuțu, Pătru, Miroiu, Eros, Sladic, Marijanac, Nuțu, Cozorici, Ragea, Gramatic, Popovici, Hrimiuc, Rață. Prima ședință de antrenament a fost de reacomodare la efort, ca o continuare a prepregătirii făcute de fiecare jucător în ultimele săptămâni de vacanță.

Pregătirea de vară va fi făcută la Focșani, unde sunt dcondiții și pentru antrenamente fizice și pentru forță și recuperare. Ca și pentru jocul cu mingea, pentru care conducerea echipei a stabilit și un program de jocuri de pregătire care va începe meciul de la Vaslui, din 25 iulie, apoi, la 2-3 august la Focșani va veni pentru două întîlniri cu focșănenii campioana României, Dinamo București. Va urma participarea CSM Focșani 2007 la turneul de la Bacău din 9,10 și 11 august, unde vor mai evolua echipa locală CSM, HC Buzău și CSM Făgăraș. Programul amicalelor se va încheia cu meciurile cu AHC Dunărea Călărași din Sala Polivalentă, în zilele de 16 și 17 august.

Obectivul CSM Focșani 2007 pentru viitorul campionat va fi clasarea, la final pe unul dintre locurile de play-off și oferirea de spectacole handbalistice de înalt nivel adimirabililor săi suporteri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here