Bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 70 de ani, depistați băuți la volan

0
1160

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 12 iulie a.c., ora 06.20, polițiștii din cadrul Seviciului Rutier au depistat un bărbat de 31 ani, din municipiul Bacău, care conducea o autoutilitară pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focșani, județul Vrancea, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 12 iulie a.c., ora 08.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat în trafic, pe strada Crizantemelor din comuna Gologanu, județul Vrancea un bărbat de 70 ani, din aceeași localitate, care conducea un ansamblu de vehicule format din tractor și remorcă. Cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cu ocazia interogării bazelor de date s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 iulie a.c., ora 03.10 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul București din municipiul Focșani, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 ani, din municipiul București. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge, refuzând să îi fie prelevată cea de-a doua mostră. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 13 iulie a.c., ora 07.31, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani, au depistat un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Oțeleni, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul București din municipiul Focșani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 13 iulie a.c., ora 13.15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au depistat un bărbat în vârstă de 63 ani din localitate, în timp ce conducea pe un drum comunal un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 13 iulie a.c., ora 19:40, un cetățean a sesizat Poliției municipiului Focșani faptul că o persoană conduce un autoturism și pare a fi sub influența băuturilor alcoolice. La scurt timp, polițiștii au depistat autoturismul pe bulevardul Unirii din municipiul Focșani, la volanul acestuia aflându-se un bărbat în vârstă de 46 ani din comuna Golești, județul Vrancea, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 13 iulie a.c., ora 20.16, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești, au depistat pe DC Slobozia Ciorăști, un bărbat în vârstă de 62 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 14 iulie a.c., ora 03.49, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 24 ani din comuna Vînători, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 15 iulie a.c., ora 00.35, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat pe DJ205B pe raza comunei Jariștea, județul Vrancea, un bărbat în vârstă de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 15 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here