Ouăle de la Aviputna, premiate la Bruxelles pentru gust și calitate

0
188

Ouăle „Din Ogradă” de la Aviputna au primit încă un premiu pentru gust și calitate la International Taste Institute de la Bruxelles. Este cea mai importantă organizație mondială dedicată testării și promovării băuturilor și produselor alimentare de calitate, prin care bucătari și somelieri de prestigiu stabilesc standardele gustului la nivel european. Peste 200 de bucătari și somelieri de prestigiu se reunesc anual sub umbrela Institutului Internațional al Gustului pentru a un oferi un feedback profesional producătorilor de alimente și băuturi din  Europa, cu peste 15000 produse jurizate de-a lungul anilor.

Printre premianții de anul acesta s-a aflat și ferma Aviputna cu ale sale ouă ”Din Ogradă”, fermă care a câștigat în total 4 premii pentru gust și calitate la Bruxelles.

Suntem mulțumiți și bucuroși să putem veni în fața consumatorilor noștri cu încă un premiu decernat anul acesta la Bruxelles, care se adaugă altor 3 premii obținute de către ferma Aviputna în 2015, 2017, 2018 și 2019, pentru gust și calitate. De fapt, acest premiu, este replica în oglindă a stelelor Michelin acordate chef-ilor și restaurantelor. Gustul ouălor Din Ogradă” este ceea ce ne aduce continuu consumatori aflați în căutarea unui produs sănătos și garantat calitativ. Este unul dintre obiectivele noastre și anume acela de a oferi pieței un produs care se diferențiază. Urmare a acestui standard personal, am ajuns în elita celor care au întrunit scoruri gustative ridicate, motiv pentru care au primit Premiul de gust superior sau Superior Taste, a spus Ovidiu Avram, director comercial al fermei Aviputna.

Potrivit unui comunicat al companiei vrâncene, criteriile pentru obținerea unui premiu sunt obiective, în urma unei gustări în orb. Practic, produsele sunt „analizate și evaluate după o metodologie strictă și neutră,  gustate în orb de un grup mare de profesioniști independenți în domeniul alimentelor și băuturilor, care nu cunosc numele mărcii produsului și nici originea. Ei notează strict calitățile gustative și bifează caracteristicile produsului, pentru un scor final plin de acuratețe”. Ferma Aviputna care produce ouăle ”Din Ogradă” este într-o dinamică deosebită, fiind  în linie cu cercetarea de profil și implementarea celor mai noi soluții tehnologice pentru un produs alimentar sănătos, în condiții de igienă absolută și cu respectarea condițiilor de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here