GALERIE FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru, în finala Campionatului European de Tineret, la 3000 metri obstacole!

0
107
  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 a încheiat calificările cu al doilea timp, la 45 de sutimi în urma marii favorite, daneza Anna Emillie Moller

Claudia Prisecaru, campioana de la CSM Focșani 2007, s-a calificat, aseară, în finala probei de 3000 metri obstacole a Campionatului European de Tineret de la Gavle din Suedia. Claudia este pregătită de profesorul Cristian Orza.

Claudia, care a alergat în seria a doua a calificărilor, s-a aflat la conducerea cursei în mare parte din timp și a încheiat pe locul al doilea, la 45 de sutimi în urma marii favorite la titlul european, daneza Anna Emillie Moller. Claudia Prisecaru a încheiat cursa în 10:01.45, iar câștigătoarea, în 10:01.00. Moller avea cel mai bun timp dintre toate competitoarele de la 3000 obtacole de la Europene – 9:24.21, iar Claudia, 9:57.37.

Sportiva focșăneancă a fost foarte aproape de cel mai bun timp al ei, ceea ce arată constanță și oferă motive de optimism pentru finala de sâmbătă.

În clasamentul timpilor obținuți în cele două serii ale calificărilor, Claudia Prisecaru se află pe locul al doilea, cu un timp cu peste 4 secunde mai bun decât al sportivei următoare, la capătul unei curse alergate pe frig și pe vânt puternic!

          Finala va avea loc sâmbătă, 13 iulie, fiind programată la ora 18:50.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here