Minifotbal – Viitorul Deep Serv Câmpineanca și Soveja, la Campionatul Național Old Boys!

0
135

 

  • Turneul va avea loc la Drobeta Turnu Severin în perioada 12-14 iulie 

          Viitorul Deep Serv Câmpineanca, recent câștigătoare a Cupei Old Boys în Vrancea și Soveja, ocupanta locului al treilea, vor participa, în perioada 12-14 iulie, la Drobeta Turnu Severin, la Campionatul Național Old Boys. Ședința tehnică de dinaintea turneului va avea loc vineri, 12 iulie, ora 10:00, delegații echipelor participante urmând să prezinte pentru verificare tabelele nominale cu jucătorii și adeverințele medicale.

          Viitorul Deep Serv Cîmpineaca a evoluat în finala Cupei Old Boys, care a avut loc la Baza Energo Sport, cu formația: George Sîrbu, Ștefan Leu, Ion Vetrea, Denis Iulian Deniță, Titi Cîmpanu, Adrian Toma, Tudorel Ivan, Romică Bunică, Sorin Gîrboiu, Ionuț Constantinescu, Ionuț Olaru. La Drobeta Turnu Severin nu vor putea juca Adrian Toma și Viorel Ion, care sunt indisponibili.

În finala mică a Cupei Old Boys, cea de a doua echipă vrînceană de la Campionat, Soveja a jucat cu Nicolae Băjenaru – Liviu Țuțui, Gicu Gheț, Lucian Zamfir, Ovidiu Ghenuche, Gabriel Udriște, Sorin Alexandrescu, Daniel Alexandrescu, Nicolae Popescu, Valentin Gheorghe, Sorin Dobrin. A fost o formulă câștigătoare, cu care sovejenii au dispus de Finanțe și au terminat pe locul al treilea.

          Meciurile din grupele turneului se vor disputa vineri după amiază și sâmbătă dimineață.

Echipele participante au fost împărțite în patru urne valorice. Viitorul Deep Serv Câmpineanca este în urna a doua, alături de Hercules Drobeta, Mary Tour Magic Iași și Alaska Deva, iar Soveja este în urna a IV-a, împreună cu Salt&Papper Arad, Bacolux Craiova și Karma Târgu Jiu.

          Le dorim veteranilor minifotbalului vrâncean să arate că au calitate și la vârsta de old-boys și să urce cât mai sus în turneu!             

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here