O femeie a murit după ce a fost călcată de tren în Gara Focșani

0
1223

O femeie de 61 de ani, din comuna Vînători, a murit marți dimineață, după ce a fost călcată de tren, în Gara Focșani. S-a întâmplat în jurul orei 3.00, ea fiind surprinsă și accidentată de un tren care circula dinspre Iași către București Nord. Polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Focșani au fost sesizați despre incident la ora 03.10, la fața locului ajungând imediat și pompierii, dar și un echipaj al ambulanței. Femeia a fost transportată la spital, dar la scurt timp a fost declarat decesul, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

„La data de 9 iulie a.c., ora 03.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Focșani au fost sesizaţi telefonic de impiegatul de mișcare din stația CFR Focșani cu privire la faptul că locomotiva trenului care circula pe direcția Iași – București Nord, la intrarea în stația CFR Focșani, a surprins și accidentat o femeie. Cea în cauză a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare însă la scurt timp a decedat. În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit identitatea femeii, în vârstă de 61 de ani, din comuna Vânători. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, au transmis reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean de Urgență Focșani, victima, din Vânători, de 61 de ani, a ajuns în cadrul unității la ora 3.50. Reprezentanții unității medicale au transmis că femeia se afla în stop cardio-respirator iresuscitabil, comă Glasgow 3 puncte, politraumatisme rezultate în urma accidentului feroviar suferit, leziuni incompatibile cu viața, traumatism cranio-cerebral de nivel II sever și traumatism toraco-abdominal. Decesul a fost declarat la ora 04:35.

Potrivit unor surse, nu ar fi fost vorba de un accident, ci de o acțiune intenționată din partea femeii. Mecanicul de locomotivă le-a spus polițiștilor că victima s-a aruncat în fața trenului, lucru susținut și de alte persoane, care s-au aflat la ora respectivă în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here