Fotbalistul Ionuț Manu are o comoară!

0
879

 

  • Se numește Eva-Maria și și-a îmbogățit părinții luni, 8 iulie

          Ionuț Manu, fotbalist talentat la CSM Focșani 2007 și profesor, a căpătat luni, 8 iulie 2019, o nouă calitate. Cea de tată! În familia Ana Maria și Ionuț a venit Eva-Maria, ”comoara noastră” cum i-a spus fericitul tătic.

Comora familiei Manu a avut la naștere 3,150 kg. și a primit nota 10. Este primul copil al Anei Maria și Ionuț. Va fi creștinat de nașii Janina și Mircea Lazăr. Provocat de reporter, Ionuț a spus cădacă Dumnezeu ne va mai oferi o surioară sau un frățior pentru Eva Maria, noi o/îl așteptăm cu mare plăcere și iubire”.

Ionuț nu a știut de dinainte, dar cu siguranță ”voi învăța să fiu un tată iubitor, oferindu-i fiicei mele tot ce este mai bun! Putem spune că suntem foarte norocoși deoarece familiile ne ajută foarte mult”, mi-a mai spus tăticul Ionuț Manu, după antrenamentul de luni după amiază al echipei.

Ionuț Manu este foarte bucuros pentru că un asemenea fericit moment i-a arătat că bucuria îi este împărtășită. A primit foarte multe mesaje și telefoane din partea prietenilor, colegilor, chiar de la oameni pe care nu i-am cunoscut. ”Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au gândit la noi, salutându-i și oferindu-le toate mulțumirile noastre!”, a încheiat Ionuț Manu scurtul intermezzo între antrenamentul făcut pe stadion ca fotbalist și cel de tătic care pregătește primirea acasă a comorii familiei, Eva-Maria, ca și pentru nobila profesie de tată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here