Fiscul organizează dezbatere despre facilitățile fiscale și poprirea electronică

0
51

Finanțiștii vrânceni organizează, mâine, întâlniri cu contribuabilii din județ pentru a prezenta propunerile de acte normative elaborate la nivelul Ministerului Finanțelor Publice. Întâlnirile vor începe la ora 12.00 la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea şi la sediile unităţilor fiscale subordonate din Adjud şi Panciu, cu participarea reprezentanților birourilor de asistenţă contribuabili. Aceștia vor oferi informații despre prevederile proiectului de act normativ privind facilităţile fiscale, despre procedura de mediere și despre poprirea electronică.

Finanțiștii precizează că persoanele care vor participa la întrunire pot veni cu eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la proiectele prezentate, în vederea preluării acestora în actele normative ce vor fi aprobate.

Reamintim că în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică participarea persoanelor interesate la şedinţele publice se va face în limita locurilor disponibile în sala de şedinţe (80 locuri în cazul sălii de şedinţă a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, 30 la nivelul SFM Adjud, 25 la nivelul SFO Panciu), în ordinea de precădere dată de interesul în raport cu subiectul şedinţei publice, se arată în informarea Fiscului vrâncean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here