Copii mici, la spital după ce au fost implicați în accidente rutiere

0
201

La Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani au ajuns, zilele trecute, mai multe victime ale unor accidente rutiere, dar și ale unor agresiuni. Astfel, în dimineața zilei de 8 iulie, 3 persoane din Odobești, între care doi copii, au fost implicate într-un accident rutier, fiind transportate la spital. Cadrele medicale au diagnosticat o fetiță în vârstă de 3 ani cu traumatism cranio-cerebral minor, iar un băiat, în vârstă de 7 luni, cu o contuzie minoră parietală. Alături de ei a mai primit îngrijiri medicale și o femeie de 28 de ani, care a fost diagnosticată cu traumatism la mâna stângă. Cele 3 persoane nu au rămas internate.

În prima parte a aceleași zile, au ajuns la spital și două persoane din Bacău, victime ale unui accident rutier. Și în acest caz a fost implicat un minor. Este vorba de o fetiță în vârstă de 6 ani, care prezenta vânătăi la nivelul abdomenului și la umărul stâng, și o femeie de 34 de ani. Nici în acest caz victimele nu au rămas internate.

Și trei persoane care au avut de suferit în urma unor agresiuni au ajuns la UPU: la ora 10:12 un bărbat de 57 de ani din Focșani, un tânăr de 18 ani, din Mărășești, la ora 12:35, fiecare dintre cei doi prezentând mai multe vânătăi, dar și o femeie de 34 ani, din Panciu, care a ajuns la ora 16:25, ea fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut închis. Nici unul dintre ei nu a rămas internat.

Conform buletinului de presă al Spitalului Județean, printre cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au numărat și un bărbat de 45 de ani, din Brașov, care prezenta mai multe contuzii constatate ca fiind vechi de 24 de ore, în urma căderii cu parapanta de la înălțime.

În cea de-a doua parte a zilei de 8 iulie, la secția UPU a ajuns un copil în vârstă de 1 an și 9 luni, dar și o femeie de 31 de ani, ambii din Jariștea, în urma unui accident rutier. Copilul se afla pe scaunul din spate al mașinii și a suferit mai multe vânătăi.

De asemenea, un bărbat de 69 de ani, din Focșani, a ajuns la spital cu traumatism la glezna stângă, iar un alt bărbat, din Tâmboiești, de 46 de ani, a fost diagnosticat cu contuzie la coloana cervicală, datorită accidentelor rutiere în care au fost implicați. Nici aceștia nu au rămas internați.

Nevoie de ajutorul medicilor a avut și un bărbat de 49 de ani, din Cârligele, care a ajuns la UPU în jurul orei 22:20. Acesta a căzut de pe bicicletă și a suferit un traumatism la șoldul stâng. El a fost internat la Secția de ortopedie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here