Focșănenii au cântat, au dansat și s-au bucurat de Zilele Orașului – ediția 2019

0
310

Așa cum am spus încă de la început, ne-am dorit ca ediția 2019 a Zilelor Municipiului Focșani să fie o sărbătoare de suflet a tuturor focșănenilor, iar miile de participanți în fiecare dintre cele trei zile au confirmat reușita evenimentului.

Diversitatea programului a fost pe gustul publicului spectator, mulțumită implicării remarcabile a instituţiilor noastre de cultură, care şi-au asumat responsabilitatea în buna desfăşurare a activităților. Tocmai de aceea trebuie să le amintim, pentru că merită din plin aplauzele noastre: Ansamblul Folcloric “Țara Vrancei”, Teatrul Municipal “Mr. Gh. Pastia” Focșani și Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” Focșani.

Ordinea și curățenia în oraș au fost menținute datorită instituţiilor implicate în acest sens: Inspectoratul Județean de Poliţie Vrancea, Poliția Municipiului Focșani, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, Serviciul Județean de Ambulanţă, Poliția Locală a Municipiului Focșani, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice și C.U.P. Salubritate S.A..

Odată cu mulţumirile pe care le aduc colaboratorilor noștri pentru sprijinul acordat în organizarea acestor manifestări, vreau să mulţumesc în mod deosebit tuturor focșănenilor pentru comportamentul civilizat de care au dat dovadă astfel încât și ediția din acest an a Zilelor Municipiului Focșani să fie o amintire plăcută pentru fiecare dintre noi.

La Mulți Ani, Focșani!

 

Primar Cristi Valentin Misăilă 

Sursa foto: Primăria municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here