ULTIMA ORĂ! Doi bicicliști accidentați MORTAL de o mașină, pe DN 23; UPDATE! Persoanele decedate erau soț și soție

0
8352

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, pe direcția Măicănești – Focșani, la 300 m față de indicatorul de intrare în localitatea Nănești, a acroșat cu partea dreaptă față doi bicicliști care circulau pe aceeași direcție, paralel. Din primele verificări rezultă că atunci când șoferul a vrut să-i depășească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment bicicliștii ar fi pătruns pe mijlocul părții carosabile, cu intenția de a traversa. A rezultat astfel decesul bicicliștilor.

UPDATE! Persoanele decedate au fost identificate. Este vorba de o femeie, în vârstă de 47 de ani, și un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ambii din comuna Măicănești. Persoanele decedate erau soț și soție.

UPDATE 2! În urma cercetărilor efectuate a rezultat că tânărul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Cîmpuri, în timp ce conducea autoturismul , din cauza oboselii la volan, i-a tamponat din spate pe cei doi bicicliști care circulau regulamentar, în aceeași direcție de mers. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 din Codul Penal.

IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here