Cameron Boyce, star al postului Disney Channel, a murit la vârsta de 20 de ani

0
146

Cameron Boyce, un actor cunoscut din rolurile interpretate în două producţii celebre ale postului Disney Channel, serialul „Jessie” şi franciza de lungmetraje de televiziune „Descendants”, a murit la vârsta de 20 de ani, informează site-ul thewrap.com. „A murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente, pentru care urma un tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Boyce, sâmbătă seară, pentru ABC News.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat, originar din Los Angeles, a debutat în actorie cu un rol în filmul horror „Mirrors” din 2008, apoi a apărut în comedia „Grown Ups” din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler. La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul „Jessie”, care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din „101 Dalmaţieni”, şi a jucat în seria de lungmetraje „Descendants” produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Cel de-al treilea film din această franciză TV, ce combină genurile musical şi fantasy, în care mai joacă Dove Cameron, Sofia Carson şi Booboo Stewart, va avea premiera pe 2 august. Cameron Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de admiratori („followers”) ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat „Mrs. Fletcher”. În acest nou show TV, actriţa Kathryn Hahn joacă rolul unei femei care, după ce şi-a crescut singură copilul, se vede nevoită să înceapă o viaţă complet nouă după plecarea la facultate a fiului ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here