Și-a pierdut definitiv vederea la un ochi după ce a fost bătut de vecin

0
2021

Un bărbat din Pădureni, Mărăşeşti, a fost trimis în judecată după ce la data de 26 iunie 2017 a fost la un pas de a-şi omorî un vecin. Inculpatul, în vârstă de 37 de ani, trimis acum în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, a fugit din ţară imediat după comiterea faptei.

Conform rechizitoriului, la data amintită, în jurul orei 00.30, el a lovit victima de mai multe ori cu un băţ, posibil o coadă de mătură, peste cap, corp şi membre. Victima, care a avut nevoie de 50-60 de zile de îngrijiri medicale şi care şi-a pierdut definitiv vederea la ochiul stâng, se afla la momentul comiterii faptei la poarta locuinţei sale. Din anchetă a rezultat că inculpatul făcea scandal, iar victima a auzit gălăgie şi a ieşit la poartă. Fără motiv, a fost lovită de inculpat cu băţul pe care acesta îl avea în mâna. Poate că finalul ar fi fost unul tragic dacă un alt localnic nu ar fi văzut ce se întâmplă şi nu ar fi intervenit, moment în care inculpatul s-a speriat şi a fugit.

De curând, procurorii au cerut arestarea preventivă în lipsă a inculpatului, dar instanţa nu a luat încă o decizie în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here