ULTIMA ORĂ! Final de carieră pentru 2 jandarmi vrânceni

0
1186

 

Astăzi, 08 iulie 2019, a avut loc festivitatea de trecere în rezervă a 2 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea: Plt. adj. (r) Laura Elena VASILE şi Plt. adj. şef (r) Dumitru APĂRECE „au ieşit din rând” însă rămân camarazii noştri.După o întreagă carieră militară, în care au făcut cinste uniformei de jandarm, cei doi au predat azi ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere. Dincolo de orice sacrificiu şi de privaţiunile impuse de meseria pe care şi-au ales-o, aceştia şi-au îndeplinit misiunile cu permanentă determinare ceea ce a constituit premisa unei cariere de succes.
Comanda unităţii şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea de care aceştia au dat dovadă în întreaga lor carieră: „în această zi încărcată de emoţii fiecare va face o retrospectivă a anilor petrecuţi în a doua dumneavoastră familie: JANDARMERIA, v-aţi asumat riscurile, v-aţi dedicat pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor”.

Pentru toate realizările profesionale dar şi pentru modelul pe care-l reprezintă pentru colegii lor, le-au fost înmânate diplome de merit urându-le ca anii ce urmează să fie cât mai mulţi la număr, cu sănătate şi binecuvântaţi de Dumnezeu, alături de cei dragi!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Sursa text și foto: Jandarmeria Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here