ULTIMA ORĂ! Percheziții la Primăria Panciu

1
2848

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu au efectuat astăzi o percheziție la Primăria Panciu, într-un dosar ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, Nicolae Pârcălăbescu, ne-a confirmat informația. „A fost efectuată o percheziție la UAT Panciu într-un dosar în care s-a început urmărirea penală in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu. În cauză se efectuează în continuare cercetări”, ne-a declarat procurorul Pârcălăbescu.

Deocamdată se fac cercetări pentru faptă, urmând să se stabilească în cursul anchetei dacă vor fi puse sub acuzare persoane.

“Mai mulți polițiști de la Poliția Panciu, însoțiți de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, au venit azi la Primăria Panciu, de unde au ridicat mai multe documente, de la diverse compartimente. Nu știu care sunt acuzațiile și nici cui se adresează aceste acuzații. Este vorba de un dosar înregistrat în 2019, în baza unei sesizări sau autosesizări. Cel mai probabil este vorba de acuzația de abuz în serviciu cercetat in rem, adică pentru faptă”, ne-a spus și primarul Iulian Nica.

1 COMENTARIU

  1. Omul sfiinteste locul.Felicitari domnului procuror care conduce unitatea de parchet care a demarat cercetarile pentru impartialitate si profesionalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here