ULTIMA ORĂ! Bacalaureat 2019: subiecte la Istorie și Matematică! UPDATE!

0
2144
Absolvenții de liceu care au susținut astăzi examenul de Bacalaureat la Istorie au avut Evul mediu și autonomiile locale ca cerințe, la subiectul al III-lea. La primul subiect, elevilor le-a picat un text despre comunism, iar la ultimele exerciții au avut de răspuns unor întrebări cu privire la “Criza orientală”. Elevii au avut la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele la Istorie. Amintim că absolvenții de liceu au susținut astăzi Proba obligatorie a profilului, în cadrul Bacalaureatului. (Sursa – edupedu.ro)

Din nou emoții pentru absolvenții de liceu care au susținut miercuri proba scrisă la matematică la bacalaureat 2019, subiectele fiind diferite în funcție de profilul urmat de fiecare candidat: Mate-Info. Ştiinţele Naturii, Tehnologic, Pedagogic.
Subiecte Mate-Info: La primul subiect au primit o intersecție de funcție, o probabilitate, un exercitțu de identitate trigonometrică și un exercițiu în care să arate că un numar e întreg. La al doilea subiect au primit o matrice, să calculeze determinantul și un polinom, la al treilea subiect au primit un exercițiu prin care să facă monotonia unei funcții și o integrală. (Sursa – hotnews.ro)

Vom reveni cu informații!

UPDATE! Baremele și subiectele de la Matematică și Istorie au fost publicate de Ministerul Educației. Detalii AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here