Rezultatele definitive la Evaluarea Națională, publicate astăzi (sâmbătă)

0
453

Elevii nemulțumiți de notele obținute la Evaluarea Națională 2019, și care au depus contestații, vor afla astăzi (sâmbătă) notele finale, cu care vor face media în vederea admiterii la licee. Reamintim că 183 de elevi au contestat nota obținută la limba și literatura română, iar 192 la matematică. După afișarea notelor finale, candidații vor urma procedurile pentru înscrierea la liceu după cum urmează:

3 – 7 iulie 2019 – completarea fişelor de înscriere la liceu;

4 – 8 iulie 2019 – verificarea fişelor de înscriere la liceu și corectarea eventualelor greşeli în baza de date computerizată;

12 iulie 2019 – repartizarea computerizată la liceu.

Reamintim că, în Vrancea, la examenul de Evaluare Națională 2019 s-au înscris 2.741 elevi, dintre care 2.621 s-au prezentat la ambele probe, iar 1.762 elevi au obținut media peste 5, astfel că promovarea la nivel de județ a fost, înainte de contestații, 67,23 %. La prima probă, limba și literatura română, au absentat 107 candidați, iar la proba de la matematică 120 de elevi. La nivelul județului Vrancea, s-au obținut 13 medii de 10, după cum urmează: 5 elevi de la Colegiul Cuza Focșani (Diana Bădărău, Alexandra Ifrim, Dragoș Norocea, Miruna Pîslaru și Elena Sartore), 2 de la Școala Anghel Saligny Focșani (Melisa Antonescu și Rareș Cara), 2 de la Școala „Ștefan cel Mare“ Focșani (Alexandra Filimon și Robert Sava), câte unul de la Colegiul Național Unirea Focșani (Irina Coman), Școala „Ion Basgan“ Focșani (Marius Baican), Școala Gimnazială „Învățător Ghe. Asănache“ Bordești (Diana Gavrilă) și Școala Gimnazială Chiojdeni (Andreea Tănase).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here