Iaşi: Două persoane împuşcate, transportate la Spitalul Sf. Spiridon; suspectul, dus la audieri

0
383

Două persoane au fost transportate, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce au fost împuşcate de către un tânăr de 32 de ani, care a fost dus la audieri, potrivit poliţiştilor. Medicul Ovidiu Popa de la UPU Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi a declarat presei că, în localitatea Tabăra din comuna Bivolari, două persoane au fost împuşcate.

„Un bărbat în vârstă de 52 de ani era împuşcat în partea superioară a piciorului, fiindu-i atinsă artera femurală. Era în şoc hemoragic. Echipajul de pe autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă l-a intubat şi dus direct în sala de operaţie a Clinicii de Chirurgie a Spitalului Sfântul Spiridon. Cea de-a doua persoană, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcată în picior, rana nepunându-i viaţa în pericol”, a precizat Ovidiu Popa.

La faţa locului au fost trimise şi echipaje ale Poliţiei. „Am fost sesizaţi de serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Bivolari, un bărbat de 32 de ani a împuşcat doi bărbaţi, unul de 52 de ani, un altul de 31 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de tentativă la omor, lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here