GALERIE FOTO: Activități pentru viitorii bobocei de clasa a V-a la Școala ”Ștefan cel Mare” Focșani

0
297

Școala de vară: ”Avanpremieră clasa a V-a”, la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani

 

Luni, 24 iunie 2019, au debutat, pentru al treilea an consecutiv, activitățile adresate absolvenților de ciclu primar, viitori bobocei de gimnaziu, la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani.

Gândite astfel încât să îi familiarizeze pe elevi cu laboratoarele din dotarea școlii și cu specificul activităților de la clasele V- VIII, dar, mai ales, să le ofere ocazia să își cunoască viitorii profesori și diriginți, atelierele din cadrul Școlii de vară dau posibilitatea participanților să depășească bariera impusă, inevitabil, de catedră și să afle lucruri noi, utile, într-un mod atractiv și relaxat.

Astfel, copiilor le sunt puse la dispoziție activități de tipul ”Chimia în gospodărie”, ”Curiozități matematice”, ”Alice în vacanță”, ”Minte sănătoasă în corp sănătos”, ”Să ne amuzăm în stil matematic”, ”Jurnal cu blazon” ”Matematica – o limbă și o știință” și multe altele.

Atelierele, care se vor desfășura în perioada 24- 28 iunie 2019, sunt susținute în mod voluntar de profesorii de gimnaziu din toate ariile curriculare.

Menționăm că, în anul școlar 2019-2020, la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani vor funcționa 5 clase a V-a, îndrumate de profesorii diriginți Rodica Dragomir, Silvia Tertelici, Adriana Văsii, Mihaela Pricop și Florin Slujitoru.

 

Purtător de cuvânt, profesor Corina Roșu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here