ULTIMA ORĂ! Au fost afișate REZULTATELE la Evaluarea Națională!

0
6981

Pe site-ul evaluare.edu.ro au fost afișate rezultatele obținute de absolvenții clasei a VIII -a, la examenele de limba și literatura română și matematică, din cadrul Evaluării Naționale 2019.

REZULTATELE în ordine alfabetică pot fi văzute AICI

REZULTATELE în ordinea mediilor pot fi văzute AICI

Sunt 13 medii de 10 obținute în Vrancea, de către 5 elevi de la Colegiul Cuza Focșani, 2 de la Școala Anghel Saligny Focșani, 2 de la Școala Ștefan cel Mare Focșani, câte unul de la Colegiul Național Unirea Focșani, Școala Ion Basgan Focșani, Școala Gimnazială Bordești și Școala Gimnazială Chiojdeni.

După afişarea primelor rezultate urmează înregistrarea contestațiilor, care se va face astăzi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Profesorii evaluatori au la dispoziție 3 zile pentru soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale de la Evaluarea Națională vor fi afișate sâmbătă, 29 iunie 2019. După afișarea notelor finale, candidații vor urma procedurile pentru înscrierea la liceu după cum urmează:

3 – 7 iulie 2019 – completarea fişelor de înscriere la liceu

4 – 8 iulie 2019 – verificarea fişelor de înscriere la liceu și corectarea eventualelor greşeli în baza de date computerizată

12 iulie 2019 – repartizarea computerizată la liceu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here