O telenovelă ai cărei protagonişti sunt două personaje gay, pe cale să facă istorie în industria televiziunii

0
55

O telenovelă mexicană care va avea premiera duminică este pe cale să facă istorie în industria televiziunii americane, întrucât este prima producţie de acest tip realizată în Mexic ai cărei protagonişti sunt două personaje gay, informează Thomson Reuters Foundation. Telenovela „Juntos, El Corazon Nunca se Equivoca” („Together, the Heart is Never Wrong”), produsă de reţeaua mexicană de televiziune Televisa, spune povestea a doi adolescenţi care se mută împreună în Ciudad de Mexico pentru a urma cursuri universitare.

Cuplul – Aristoteles (interpretat de Emilio Osorio) şi Cuahutemoc, căruia prietenii îi spun „Temo” (jucat de Joaquin Bondoni) – a apărut prima dată împreună pe micul ecran în telenovela mexicană „Mi Marido Tiene Mas Familia” („My Husband Has More Family”), care a fost difuzată din 2017 până în luna februarie a acestui an. Episodul final al acestui serial, unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din Mexic, a atras în faţa micilor ecrane aproape 4 milioane de telespectatori, potrivit postului Televisa.

Telenovelele sunt extrem de populare în Mexic şi pot să influenţeze dialogul la scală naţională ce vizează diverse chestiuni sociale din America Latină. Primul sărut gay prezentat la televizor în Brazilia, o ţară conservatoare din punct de vedere social, a fost difuzat în telenovela „Amor a Vida”, în 2014, fiind considerat un moment istoric pentru drepturile gay. Telenovelele sud-americane sunt exportate în lumea întreagă, iar producţia „Mi Marido Tiene Mas Familia” a fost difuzată şi în Statele Unite de cel mai cunoscut post de limbă spaniolă din această ţară, Univision.

Întregul articol pe https://bit.ly/2ZPxsNd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here