Eiza González se alătură actorilor Rosamund Pike şi Peter Dinklage în thrillerul ”I Care A Lot”

0
29
BEVERLY HILLS, CA - MARCH 02: Eiza Gonzalez attends Women In Film Pre-Oscar Cocktail Party presented by Max Mara and Lancome with additional support from Crustacean Beverly Hills, Johnnie Walker, Stella Artois and Cambria at Crustacean Beverly Hills on March 2, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Women in Film)

Mexicanca Eiza González va juca alături de actriţa britanică Rosamund Pike şi de actorul american Peter Dinklage în thrillerul ‘I Care A Lot’, potrivit unei informaţii publicate de site-ul Deadline, citat de EFE. González a confirmat marţi ştirea pe contul său oficial de Instagram, unde are 4,6 milioane de followeri. „Sunt foarte emoţionată”, a scris actriţa alături de imaginea unei copii a scenariului filmului ”I Care A Lot”. J Blakeson (”The 5th Wave”, 2016) a scris scenariul şi va semna şi regia. Rosamund Pike, nominalizată la Oscar pentru ”Gone Girl” (2014), va interpreta în ”I Care A Lot” rolul unei avocate specializate în manipularea legii pentru a-şi putea înşela clienţii şi a profita la maximum de ei.

Nu se ştie deocamdată ce roluri vor juca Eiza González şi Peter Dinklage, care a devenit celebru datorită participării sale în serialul ”Game of Thrones” unde l-a interpretat pe carismaticul pitic Tyrion Lannister.

Se speră ca filmările la ”I Care A Lot” să înceapă luna viitoare la Boston (SUA). González este una dintre artistele latino-americane cele mai solicitate în ultimii ani la Hollywood, datorită unor filme de acţiune precum ”Baby Driver” (2017). Ea a jucat de asemenea în ”Welcome to Marwen” (2018), în regia lui Robert Zemeckis; şi în ”Alita: Battle Angel” (2019), al regizorului Robert Rodríguez.

Pe actriţa mexicană o vom vedea curând în ”Godzilla Vs. Kong”, în care va juca alături de Millie Bobby Brown şi de compatriotul său Demián Bichir; în thrillerul ”Waldo” alături de Mel Gibson; şi alături de Michael Fassbender, Arnold Schwarzenegger şi David Hasselhoff într-un film care va fi o continuare a scurtmetrajului de acţiune ”Kung Fury” (2015).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here