Tir sportiv – Țintașii focșăneni au luat opt medalii la Cupa României!

0
112

Poligonul Iosif  Sârbu din București a găzduit, în perioada 11-15 iunie, Cupa României la tir sportiv, ediția 2019. Au participat la competiție toate cluburile cu secții de tir din țară. Sportivii CSM 2007 – CS Unirea Focșani au concurat doar la juniori, în proba de aer comprimat, 10 metri. În această probă a tras un alt focșănean, celebrul campion olimpic Alin Moldoveanu, sportivul clubului Dinamo București, care a și câștigat la seniori. Juniorii Focșaniului au obținut opt medalii, dintre care, două de aur, trei de argint și trei de bronz.

Pe primul loc s-au situat juniorul I Răzvan Condrea și juniorul 3 Alessandro Braccesi. Cu medalii de argint s-au întors de la Cupa României

Cupa României Tir Sportiv, proba pușca aer comprimat 10 metri, juniorul II David Ilie, juniorul III Edward Mitrofan și junioara III Alexandra Joghiu, iar Lucian Puțaru, Teodora Șușu – juniori I și Bogdan Lazăr, junior 3, au câștigat medaliile de bronz. Răzvan Condrea și David Ilie sunt componenți a Lotului Național de juniori Grupa C.  Sportivii focșăneni sunt pregătiți de antrenorii Adrian Alaci și Aurel Giurgea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here