Informare şi publicitate pentru „Vrancea Curată”

0
101

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație serviciile de informare şi publicitate în cadrul contractului „Fazarea Proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Vrancea“, cunoscut sub numele de Vrancea Curată. În cadrul acestui contract va fi realizată și actualizată pagina de internet referitoare la proiectul „Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Vrancea” și pagina de internet referitoare la Proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Vrancea”. De asemenea, vor fi realizate panouri temporare, plăci definitive, afişe format A3, autocolante (dimensiune A4), plăcuţe identificare, mărime A3. Totodată va fi organizată o conferință de presă la finalizarea proiectului.

Proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Vrancea”, cunoscut sub numele de Vrancea Curată, este realizat în proporție de 95 la sută și va fi finalizat anul acesta. Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a declarat că proiectul va fi finalizat în cele mai bune condiții. Proiectul „Vrancea Curată” este unul din cele mai importante proiecte de investiții, care se derulează la nivelul tuturor localităților vrâncene. „Vreau să asigur cetățenii județului Vrancea că acest proiect privind managementul deșeurilor va fi finalizat și nu vor exista probleme, iar cetățenii din Vrancea se vor bucura de un județ curat și bine administrat”, a afirmat Marian Oprișan.

Valoarea totală a Fazei I a Proiectului, fără TVA, este de 110 milioane de lei. În data de 20.09.2017 a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Contractul de Finantare  pentru Proiectul “Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Vrancea”. Valoarea totală a Contractului de Finanțare inclusiv TVA este de 47.485.565,05 lei. În Faza 1 a proiectului, care s-a închis la 30.06.2016, au fost finalizate cele mai multe dintre contracte, fiind îndepliniți majoritatea indicatorilor fizici ai proiectului. Indicatorii de performanță ai proiectului vor fi îndepliniți la finalizarea celei de a 2-a Faze a Proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here