Chris Martin şi Dakota Johnson s-au despărţit, potrivit presei britanice

0
168

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi actriţa americană Dakota Johnson s-au despărţit după doi ani de relaţie, potrivit mass-media britanice, citate de ziarul spaniol El Pais. Despărţirea dintre cei doi ar fi intervenit după mai multe discuţii aprinse cu privire la întemeierea unei familii. Se pare că motivul care a dus la ruptură ar fi acela că actriţa din ‘Fifty Shades of Grey’ nu era pregătită să aibă copii.

„Se vorbea despre logodnă, dar acum el spune prietenilor că au decis să pornească pe drumuri separate, ceea ce a fost o adevărată surpriză pentru toţi”, a asigurat săptămâna trecută o sursă ziarului The Sun. Un apropiat al cuplului a declarat presei britanice că Dakota şi Chris nu mai puteau continua relaţia pentru că nu reuşeau să se pună de acord pe această temă. „Chris a fost foarte clar, i-a spus că vrea copii cât mai repede, însă pentru Dakota cariera este mult mai importantă, este momentul ei de glorie la Hollywood, astfel că nu a putut să-i dea răspunsul pe care el dorea să-l audă, cel puţin nu acum”, a declarat sursa ziarelor Sunday Express şi Daily Mail.

Deocamdată nici actriţa nici muzicianul nu au confirmat despărţirea, însă zvonurile au început să apară după ce luna trecută se vorbea despre o logodnă între cei doi şi chiar de o posibilă sarcină a Dakotei. Zvonurile au apărut la 29 mai, de ziua actriţei, când vila în care se sărbătorea evenimentul era plină de baloane roz şi albastre, culori asociate de obicei sexului bebeluşului. Reprezentanţii celor doi au negat însă aceste zvonuri.

Anul acesta, Chris Martin cumpărase cu 4,25 milioane de lire sterline o vilă pe plajă, în Malibu, pentru a locui împreună cu Dakota. Surse apropiate cântăreţului britanic au mărturisit că „relaţia dintre ei este cât se poate serioasă”. Ultima oară când Chris şi Dakota au fost surprinşi împreună într-un loc public a fost în noiembrie anul trecut, la restaurantul Sushi Park din Los Angeles. Potrivit revistei People, Gwyneth Paltrow, fosta soţie a lui Chris Martin, a făcut multe eforturi pentru a o integra pe Dakota în familia ei. Este cunoscut faptul că, deşi au divorţat, Chris şi Gwyneth au rămas în relaţii buni, pentru a fi alături de copiii lor, Apple şi Moses. Cu toate acestea, Gwyneth a încălcat de multe ori regulile, insinuându-se în idila dintre Chris cu Dakota, mai mult decât era cazul, potrivit El Pais.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here