GALERIE FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru, de două ori campioană de tineret a României!

0
189
  • Atleta de la CSM Focșani 2007 a câștigat medalia de aur vineri, 14 iunie, la 1500 metri, iar sâmbătă, 15 iunie, la 5000 metri

Multipla campioană de atletism Claudia Prisecaru, legitimată la CSM Focșani 2007 și pregătită de profesorul Cristian Orza, componentă a Lotului Național de senioare, a avut ca plan de lucru, stabilit împreună cu antrenorul său, câștigarea titlurilor de campioană a României în probele de 1500 metri și 5000 metri la Campionatul național de Tineret de la Pitești, din zilele de 14 și 15 iunie. Căldura sufocantă din zilele de concurs, inclusiv de la orele de după amiază târzie, la care Claudia a alergat în cele două probe, a exclus, practic, tentativele de recorduri personale, în condițiile în care și la 1500 metri și la 5000 de metri ea avea făcute baremurile pentru Campionatul European de Tineret din Suedia, din perioada 11-14 iulie. În consecință, important la momentul Pitești 14-15 iunie era, așa cum mi-a spus profesorul Cristian Orza, ”câștigarea pentru club, ca și pentru sportivă, în mod evident, a titlurilor de campioană în cele două probe!” Ceea ce s-a și întâmplat. Fără concurență veritabilă, și la 1500 metri și la 5000 metri, Cluadia a alergat relaxată – așa cum se poate observa și din imaginile ce însoțesc textul – a făcut un bun antrenament în perpectiva viitoarelor competiții. Și după titlul de la 1500 metri obținut vineri, a urmat cel de la 5000 metri, de sâmbătă!

Pentru Claudia Prisecaru va urma, vineri, 21 iunie, participarea la Cupa Honved, la Budapesta, unde va lua startul în proba ei favorită, cea de 3000 metri obstacole, un ultim test înaintea Campionatul European de la Gavle. În urmă cu doi ani, la ediția precedent a Campionatului European de Tineret, Claudia Prisecaru a încheiat pe locul 4 proba de 3000 metri obstacole și își propune și pentru acest an un rezultat de prestigiu!

Antrenorul Cristian Orza și eleva sa sperau ca la Cupa Honved să aibă o concurență stimulatoare, care să genereze și un timp foarte bun!

Până atunci – dar și după aceea, până la deplasarea în Suedia, Claudia se va antrena la Băile Felix, unde a plecat a doua zi după terminarea Campionatului Național de Tineret de la Pitești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here