Oprișan: Rectificarea bugetară va rezolva toate problemele apărute în administraţia locală

0
1106

Vicepreședintele PSD Marian Oprişan, care este și președintele organizației Vrancea, a declarat, joi, că nu este de acord cu amânarea organizării Congresului PSD, argumentând că aceasta este o decizie luată în Comitetul Executiv Naţional al partidului şi trebuie respectată. Oprișan a adăugat că nu se pune problema ca la congres să nu fie desemnat preşedintele partidului, „pentru că PSD este un partid extrem de serios şi aplecat asupra problemelor pe care le au românii, un partid românesc, spre deosebire de altele“. „Noi, dacă am luat o decizie în CEx, se va respecta. Eu în primul rând nu aş fi de acord (cu amânarea congresului PSD-n.r.), că nu putem să ne culcăm seara cu o decizie şi să ne trezim dimineaţa cu a altă decizie. Este aberant. În toată lumea civilizată, dacă vrem să fim şi noi civilizaţi, într-o săptămână când pleacă preşedintele partidului sau ţi-l arestează cineva, se fac alegeri şi se rezolvă situaţia“, a afirmat Marian Oprişan la Parlament, înaintea CExN al PSD.

Întrebat dacă la congres se va decide candidatul la alegerile prezidenţiale, Oprişan a spus: „Nu ştiu, eu cred că normal ar fi din acest punct de vedere să discutăm în interiorul CExN şi să luăm o decizie cu privire la prezidenţiabilul PSD şi la congresul care îl va desemna pe prezidenţiabilul PSD. PSD are obligaţia faţă de români şi faţă de România să găsească cel mai bun candidat la prezidenţiale“.

Liderul PSD a mai spus că un congres trebuie să aibă loc şi pentru motivarea electoratului partidului. „Dacă faci două congrese, munceşti mai mult. Asta-i viaţa, n-avem ce să facem, mergem înainte, trebuie să ne motivăm membrii de partid, trebuie să ne motivăm electoratul şi trebuie să spunem cu tărie ceea ce vrem de aici înainte“, a spus acesta.

De asemenea, Marian Oprişan a discutat, înaintea CExN al PSD, cu premierul Viorica Dăncilă despre rectificarea bugetară care, spune el, va rezolva toate problemele apărute în administraţia locală. „Nu s-a greşit nicăieri, numai cine nu munceşte nu greşeşte. Întotdeauna, în anii bugetari, ne-am reglat cu toate problemele apărute la nivelul administraţiilor locale prin rectificare bugetară“, a spus liderul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here