Miley Cyrus pune capăt zvonurilor ”prosteşti” despre o eventuală despărţire de soţul său, Liam Hemsworth

0
23
Miley Cyrus and Liam Hemsworth look on at the Saint Laurent Men’s Spring/Summer 2020 fashion show at Paradise Cove beach in Malibu, California, U.S., June 6, 2019. REUTERS/Mario Anzuoni

Miley Cyrus pune capăt zvonurilor „prosteşti” despre o eventuală despărţire de soţul său, Liam Hemsworth, postând pe social media mai multe poze în care celebrează împlinirea a 10 ani de când ea şi actorul australian s-au cunoscut, informează miercuri London Evening Standard. Miley şi Liam s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „The Last Song” în 2009, când Cyrus avea 17 ani, iar Hemsworth, 19. „Aniversare fericită de 10 ani, dragostea mea. Mă bucur că toată lumea a rămas la fel de prostuţă ca în 2009. Unele lucruri nu se schimbă, sper că şi ceea simţi tu pentru mine este unul din ele”, a scris artista pe Twitter, însoţind urarea, cu umor, de un screenshot al unui articol din presă care anunţa existenţa unor zvonuri privind o eventuală despărţire a celor doi.

Miley a postat apoi poză cu primul lor sărut, din iunie 2009, de pe platourile de filmare, urmată de o imagine care face referire la logodna lor, anunţată pentru prima dată în 2012. Cei doi, care s-au despărţit pentru trei ani în 2013, şi-au unit destinele anul trecut într-o ceremonie privată, la câteva săptămâni după ce şi-au pierdut locuinţa în incendiile devastatoare din California.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here